Friday, January 1, 2016

You know I'm born to lose, and gambling's for fools.

Και τώρα που άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς που λέει και η παροιμία, επειδή είμαι προφήτης, έξυπνος και ξέρω ήδη πως και το '16 θα μας πάει γαμιώντας έχω μόνο μια ευχή για φέτος και γενικά για το μέλλον όπως το βλέπω από δω.

It's a long way to the top, if you wanna rock n'roll, είπαν οι AC/DC και διασκεύασαν εξαιρετικά οι Motorhead. Θέλει κόπο, αντοχή και χρόνο για να ζήσεις μια ζωή που θα είναι και ροκ και θα ρολάρει σωστά. Να κυνηγάς διαρκώς τα θέλω σου, να δουλεύεις ασταμάτητα για τα πρέπει σου και να μην κολώνεις πουθενά μέχρι να πετύχεις. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό που προσπαθείς. Θέλει να τρως τα μούτρα σου, να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, να τον φτύνεις και να ξαναπροσπαθείς. Να ματώνεις, να πονάς, να καυλώνεις, να γελάς. Η ζωή είναι μια διαρκής έκθεση στο πιθανό και μια διαρκής αποφυγή του τετελεσμένου. Ένα ξεκαρδιστικό αστείο και ένα πικρό δράμα. Σε εμάς είναι το πως θα την περάσουμε.

Οι ευχές και οι τυπικούρες δεν μου πολυπάνε και ούτε μου πήγαν και ποτέ. Οπότε δεν θα μπω καν στη διαδικασία. Απλά κρατήστε τα παραπάνω. Μην βασίζεστε στην τύχη, μην περιμένετε τίποτα να έρθει και μην αφήνετε τίποτα να φύγει. Πάρτε δυνάμεις, σφίξτε στομάχι και κρατηθείτε γερά. Το ταξίδι συνεχίζεται...

Άλλωστε ο Lemmy το είπε καθαρά και ξάστερα:

"You know I'm born to lose, and gambling's for fools,
But that's the way I like it baby,
I don't wanna live forever,
And don't forget the Joker!"

Στη μνήμη του.